Laster...

Ordbilder

Ordbilder kan være knyttet til interne satsingsprosjekter som skal gå over flere år. Det skal kommuniseres i mange kanaler, både digitalt og fysisk og trenger å kunne klart skille seg fra annen intern kommunikasjon. Samtidig er vi opptatt av å forholde oss til en sterk helhetlig identitet for alt Sporveien gjør. Sporveisløftet er utviklet i tråd med dette og er eksempel på et ordbilde som er baserer seg på Sporveiens font og mønster.

Ta kontakt med markedstjenester@sporveien.com dersom du har behov for utforming av materiell i forbindelse med ordbilder.

Last ned ordbildet

 Sporveisløftet logopakke 

ZIP

Ordbilde

Ordbildet er enkelt satt opp i profilfonten Replica. Vekten er Bold, som er lite brukt ellers, og som dermed vil sikre at ordbildet står frem i de fleste sammenhenger, selv når det er brukt smått. 


Beskyttelsesområde

Ordbildet skal behandles med respekt og må gis nok plass slik at den beholder sin naturlige eleganse. For å sikre dette er det laget regler for et beskyttelsesområde rundt ordbildet. Minimumavstand til andre elementer som tekst, bilder eller kant på formatet skal være like stor eller større som S'n brukt i logoen.

Logofilene for ordbildet er lagret med denne avstanden inkludert for å gjøre det enklere å huske.


Varianter

Ordbildet finnes i både sort og hvit, slik at logoen kan brukes på både lyse og mørke flater.

 


Logo i bruk